YRITYSPALVELU

      MAURI MYLLYMÄKI

Minulla on kokemusta yritystoiminnasta yli 40 - vuoden ajalta. 

 

Olen yrittäjänä oppinut ja opiskellut kaikenlaista.

Yritystaipaleen alkuvuosina opiskelin laskentatointa silloisen Kauppa- ja teollisuusministeriön järjestämässä kaksivuotisessa talouspäällikkö-ohjelmassa, jossa pääpaino oli laskentatoimessa (toimintolaskenta), mutta myös kirjanpitoasiat tulivat huomioiduksi melko perusteellisesti.

 

Hoidin yritykseni kirjapidon noin 30-vuoden ajan, tein tilinpäätökset liite-tietoineen sekä hoidin veroilmoitusten teon. Tilinpäätösten tulkitseminen on siis hyvin tuttua minulle. Edellisen ohella hoidin myös henkilökunnan palkkojen laskennan.

 

Valmistavassa yrityksessä, jossa olin osakkaana, tuotannon suunnittelu oli minulle tärkeää . Hyvin suunniteltu tuotanto on kuin kanadalaista jääkiekkoa, suoraviivaista ja tehokasta !  Hyvä tuotannonohjaus mahdollistaa tuotteiden hyvä laadun, oikea-aikaisen raaka-aineiden hankinnan, varastoarvojen pitämisen oikealla tasolla, hyvän toimitusvarmuuden tuotteille sekä kaikkein tärkeimmän: tuottavuuden maksimoinnin !!

 

Harrastuksena minulla on ollut tuote-suunnittelu CAD-ohjelmalla, tuloksena satoja erilaisia tuotteita, lähinnä huone-kaluja. Olen myös tehnyt edellisiin kokoonpano-ohjeet, myös suunnitellut erilasia heloja, lähinnä vetimiä, metalli jalkoja sekä tuotteissa tarvittavia tukielementtejä.

Huonekalut ovat jääneet minulle ns."veriin", vieläkin käyn kokoamassa Seinäjoen alueella kalusteita ihmisille.

 

Vapaa-aikaani vietän yhdessä vaimoni kanssa Ruuhikosken golf-kentällä , kauniissa luonnossa ja hyvien ystävien seurassa.

 

gallery/mauri